Back in NY

Har haft världens bästa resa och nu är jag tillbaka i huset i NY igen. Kom tillbaka igår. Jag var glad att se barnen och de var glada att se mig. Det var kul, har saknat dem.

 

Har spenderat morgonen med att packa. Hur jag ska få med allt hem är fortfarande ett stort frågetecken. Nu ska snart jag och Ute in till NYC en sista gång. Imorgon flygen jag hem.

 

Nästa gången jag skriver är det från Sverige. Ska då försöka knåpa ihop en inlägg om resan.

Mycket på gång nu. Hej så länge!


En väldigt speciell lördag

Packat min resväska, städat rummet, flyttat resterande prylar till lägenheten och spelat en massa kort med tjejen. Det var i stora drag min dag. När eftermiddagen började gå mot kväll åkte jag med familjen ut på middag. En Bon Voyage-middag. Både för- och efterrätt skulle det bli dagen till ära. När huvudrätten är uppäten förväntar jag mig därför att vi ska få in menyn igen för att välja dessert. Så blir det inte. I stället kommer en servitör in med en Key Lime Pie där det står ”Aloha Emma” Min familj hade beställt denna på ett ställe inne i New York City och tagit med hem och sen smusslat med till restaurangen. Jag blev så himla paff föra att inte tala om glad. God var den med! Där fick jag förklaringen till varför min värdmamma var så himla frågvis gällande mina favoritbakverk och tårtor tidigare i veckan. Fick även resepengar, halsband, fina kort, brev och en massa kramar och pussar. Kändes som som min födelsedag fast ännu bättre.

 

Efter middagen åkte vi till en Town Park där de hade en sorts Before 4th of July Celebration. Folk satt på sina filtar och picknickade, barnen sprang runt och lekte, allt i väntan på fyrverkerierna. I parken träffade jag också Ute och Ramona. Ingen av oss blev besvikna, fyrverkerierna var mycket väl värda sin väntan.

 

Nu är jag hemma igen. Sitter dock inte och skriver där jag brukar. Sitter i min tillfälliga boning, husets tillhörande lägenhet. Ute är också här, plockar men sin packning och skriver några rader på sin blogg hon med. Om några timmar 3,5 för att vara exakt kommer en taxi och hämtar oss för att köra oss till JFK. Där lyfter vårt plan mot först Phoenix och sedan vidare mot Hawaii. Det kommer blir många långa timmar utan sömn. Funderar på hur jag ska göra nu. Klockan är 12.15, taxin kommer 03.45, sova ett par timmar eller stanna uppe?

 

I runda slänga i alla fall så bär det först av mot Hawaii en vecka och sen tar vi oss runt på västkusten i två veckor innan vi åker tillbaka för att spendera två nätter hos våra värdfamiljer.

 

Nu ska jag och Ute leva i en väska i ett par veckor. Som vi längtat.

Aloha!  


RSS 2.0